24.03.2020 Rimini - Jurnal

Vesti bune din Italia.
  • Suntem in a treia zi consecutiva in care se inregistreaza o scadere a numarului celor contagiati cu corona virus.
  • Un test rapid efectuat asupra catorva picaturi de sange ale unui pacient permite in numai 5 minute descoperirea virusului corona. "RAPID TEST PER COVID-19 Mod. GCCOV-402a", experimentat clinic in China, va fi distribuit curand in spitale in Italia.
  • Am gasit nisip pentru pisicile mele. Ieri seara panica totala: produsul asta atat de important in viata unei pisici lipsea in toate magazinele on line pt animale.
Templul Malatestian, Rimini

Asa ca azi, cu declaratiile in mana, impreuna cu Francesco, am pornit in cautarea nisipului. Deja imi imaginam scene penibile in cazul in care nu l-as fi gasit: cu sapa pe malul marii, urmarita de politie (pt ca e interzis sa mergi la mare), eu invocand forta majora si Conventia Europeana a drepturilor pisicilor, Francesco incercand sa-i convinga pe politisti ca am o criza de nervi.
Nu a fost nevoie sa vandalizez plaja, era nisip cat vrei si de toate tipurile la magazin. Am profitat si am cumparat un sac de pamant pt mimoza mea.

Vesti proaste:

  • astazi a crescut din nou numarul celor decedati, pozitivi la virusul corona: 743 doar in ziua de astazi
  • s-a inasprit amenda pt cei care nu respecta masurile restrictive: intre 400 si 3.000 (asta ar putea fi si o veste buna)
  • concertul lui Eric Clapton din iunie de la Bologna a fost amanat pana in mai 2021 ca efect al pandemiei. Noroc ca nu a fost anulat, e unul dintre concertele la care tinem foarte mult.

Maine ma gasiti acasa!

#coronavirusItalia #covid19Italia #pandemia #stamacasa

Nessun commento: