Sa facem haz de necaz

Asteptand noul decret al premierului Italiei, la aproape o saptamana de "domiciliu fortat", imi permit sa va dau cateva indicatii "pretioase":

▪︎ daca sotul dumneavoastra se plictiseste de stat in casa, organizati o excursie in bucatarie, aratati-i unde sunt polonicele, unde tineti paharele de vin sau servetele de bucurie. Asta intr-o zi. A doua zi o noua excursie, de data asta in sufragerie. Aratati-i ce tineti in sertarul de jos de la mobila, unde sunt fetele de masa alea bune, etc. Continuati cu mici excursii de cate o zi in fiecare camera. La sfarsitul epidemiei o sa stie de unde sa-si ia sosetele, unde tineti prosoapele si nu se va mai uita nicioadata la dumneavoastra cu ochi intrebatori cand o sa-i cereti sa va aduca un sul de hartie igienica.
Nu, deschizatorul de bere stie cu siguranta unde este.

▪︎ comportati-va bine cu cainii dumneavoastra, intr-o zi s-ar putea sa fie unicul motiv pentru a putea iesi la o plimbare. Nu va mirati de faptul ca toti cainii pe care ii veti intalniti au limba de un cot, pot fi deja la a zecea plimbare pe ziua de azi pentru ca toti membrii familiei vor sa-si dezmorteasca un pic picioarele. Oricum, nu adoptati solutii disperate ca si in fotografia de mai jos, nu cred ca o sa tina figura cu politistii.

Solutii alternative pentru a iesi din casa


▪︎ tehnologia iti salveaza viata. In timpul coronavirusului aprovizionarea cu alimente in Italia poate fi facuta de o unica persoana pe familie. De obicei sotia face lista si sotul merge sa faca cumparaturi. Dilema mare e cand domnul ajunge in fata cartofilor si simte un fior pe spinare: de ce culoare? De ce dimensiune? Sudoare rece pe frunte...

Nici o problema! Aveti la dispozitie video-chatul pe whatsapp. Sunati sotia, puneti video, ignorati ca ceilalti se uita la d-voastra ca la un idiot, important e ca ati rezolvat o situatie dificila.

Nu voi obosi sa va repet: STATI ACASA!

Pe curand!

Nessun commento: