25.03.2020 Rimini - Jurnal

E a patra zi cand numarul celor pozitivi la testul coronavirus a scazut in Italia. In plus, astazi au fost declarate vindecate 1.036 persoane. Sa speram ca acest trend va fi confirmat in zilele urmatoare, chiar daca specialistii sustin ca inca nu s-a ajuns la varful epidemiei.

E ingrijoratoare situatia in inchisori, unde 15 detinuti au fost contagiati de virusul corona. Guvernul italian a hotarat ca detinutii care mai au de executat mai putin de 18 luni de inchisoare o pot face la propriul domiciliu. Fac exceptie cei condamnati pentru violente in familie, stalking, coruptie.

Am gasit o strategie pentru a nu ma mai simti vinovata ori de cate ori cellularul meu imi trimite mesaje subliminale, invitandu-ma sa fac o plimbare pentru ca nu am ajuns un anumit numar de pasi.
Incepand de astazi, cand imi suna telefonul, ma ridic de pe scaun si ma plimb prin casa pe durata intregii convorbiri. In acest mod, de exemplu, in timpul unei conversatii de 45 de minute am facut 4.107 pasi. Maine o sa-mi optimizez ritmul.

Nu credeam sa mai vad zapada anul asta. 

Plaja din Rimini, 25.03.2020



Sa spun drept, eu am inceput sa ma pregatesc deja de vara. Mi-am cumparat crema solara, cateva zile am reusit sa ma bronzez un pic pe fata, dar surpriza zilei: lapovita, ninsoare si temperaturi polare si la Rimini.

Cine vine la o cafea? Glumeam...


#coronavirusItalia #covid19Italia #stamacasa #osafiebine

Nessun commento: